Hela produktionslinjen

Fine Art är något vi har lång erfarenhet av. Vi utför hela produktionslinjen från digitalt förarbete, retusch och print till  montering och inramning. Vår Fine Art ateljé är utrustad med Epson´s flagskepp Stylus R11880, fotospektrometer, och laminatorbord.

Digitala förarbetet

Vi utför hela det digitala förarbetet som leder fram till print, bildförbättring och retuschering av era bilder. För att kunna matcha färgerna till print, så profilerar vi noga alla valda material.

Just erat valda papper och dess färgprofil kommer alltid ligga kvar hos oss om ni någon gång skulle vilja printa nya bilder.

Bild retuschering

Vi utför bildförbättring och retuschering av era bilder. För att kunna matcha färgerna till print, så gör vi en färgprofil. Ert valda papper och dess färgprofil kommer alltid ligga kvar hos oss om ni någon gång skulle vilja trycka nya bilder.

Kvalité

Ilford Hahnemühle och Canson är två pappersleverantörer som har en mycket lång tradition av att göra fina papper för konsttryck. Vi använder oftast utbudet som passar utskrifter med vattenbaserat pigmentbläck (Epson UltraChrome K3 / HDR) för arkivbeständighet enligt ISO 9706

Alla våra papper är noga profilerade, och vi mäter och väger in vilka specifika ljusförhållande era verk visas i, för att få en så korrekt färgåtergivning som möjligt.