Rummet -upplevelse och funktion

Inredningsarkitektur handlar inte enbart om möblerna du ser i ett rum. Det handlar lika mycket om hur rummet är organiserat och förhåller sig till en övergripande arkitektonisk helhet. Det du ser är den fysiska och visuella produkten av en kreativ process där målsättningen är att skapa rätt förutsättningar för möten, socialt umgänge, arbete, shopping eller bara avkoppling.

Planlösning, ytskikt, färgsättning, inredning och ljussättning

Varje projekt är unikt men en grundläggande princip för alla uppdrag vi åtar oss är att tillsammans med uppdragsgivaren göra en noggrann analys av projektets förutsättningar, innehåll och omfattning. Denna analys är plattformen för det fortsatta kreativa arbetet. Den är också en förutsättning för att alla delar skall samverka i riktning mot bästa tänkbara slutresultat.

Tryck på textil, tapet, trä, betong, glas eller metall

Med vår materialkunskap och unika maskinpark kan vi leverera specialtryck på de flesta material som förekommer i såväl inredning som exteriör med hög detaljskärpa, 16 bitars färgdjup och exakt färgmatchning. Vi klarar skivmaterial upp till 3×2 meter och textila material med en rullbredd på 3 meter.