Search

DIBOND®

Dibond är en lättviktskiva som består av två ytterskikt av aluminium (0,3 mm) med kärna av polyetylen. Dibonds konstruktion ger ett material som är lätt, styvt och med unika bearbetningsmöjligheter.
Skivan är lämplig för såväl inomhus- som utomhusapplikationer, och det är ett ypperligt material för all slags grafisk produktion, som print, laserskärning och cnc fräsning.

Vi använder Dibond till alla typer av butiksapplikationer, produktdisplayer, storformat utskrifter och fine art montering mm.

00
00
00

BILDMONTERING

Dibond är utmärkt till monterade bilder. Med sin knivskarpa kant  och med en aluminiumlist i bakkant ger det frihängande bilder utan ram en svävande känsla. Skivorna finns i 2-3mm och i format upp till 1500 x 3000mm

PRINT

Dibond kommer som standard med en vitlackad yta. Skivan har en blank och en matt finish som båda är utmärkta för direktprint. Fördelarna är många med direktprint, med vår UV-skrivare kan vi uppnå Fine Art kvalité direkt på skivan utan att behöva printa på papper och montera. Större volymer blir därför mer kostnadseffektivt utan att behöva dra ner på kvalitén

Skivan samt våra färger är uv-beständiga och håller både för interör/exteriör miljö.

00
00